Workshophelg med Henric och Joanna Stillman!


Midtown Lindy Hop har äran att välkomna detta fenomenala lärarpar för en workshophelg i Lindy Hop med livebandskväll till Dr Pam with friends i oktober! En kurs kostar 600 kr och i priset ingår också inträde till kvällens liveband!
Henric och Joanna är välkända i lindykretsar och har undervisat över hela världen, från Singapore och Washington till Perth, Hong Kong, Paris och Buenos Aires.
De har båda dansat sen unga åldrar. Lindy hop, bugg rock´n roll, dubbelbugg, modern dans, jazz och balett är bara några av danserna på deras repertoar. Henric och Joanna tycker om att både undervisa och uppträda och tar med sig mycket energi, kärlek och entusiasm på sina klasser och på scenen. Vi har sett dom på Allsång på Skansen, Grammisgalan, Idrottsgalan och öppningen av Friends arena. 1999 blev de medlemmar i det svenska landslaget och har sedan dess vunnit SM i Lindy Hop flera gånger.
Medelavancerad/Avancerad
Lör 14.30-17.00, Sön 10.30-13.00
På denna nivå bör du har dansat Lindy Hop i åtminstone 3-4 år och socialdansar regelbundet. Du har varit bekväm med grunderna under en längre tid och kan dansa till olika tempon och använder musikanpassning som ett inslag i din dans. Kanske undervisar du i din förening eller är en frekvent besökare på olika lindyevent. Utlärningstempot kommer vara högre i denna klass.
Nybörjarmedel/Medel
Lör 10.30-13.00/ Sön 14.30-17.00
På denna nivå rekommenderar vi att du har dansat lindy hop i åtminstone 1-2 år och socialdansar emellanåt.
Du är bekväm med grunderna i Lindy Hop och vill jobba mer på att finslipa din förar/följarroll för att ta dansen till nästa steg.
ANMÄLAN ÖPPNAR 15/9 KL 20.00 på
Vi ses!